Bouwen aan de toekomst.
bbBou   Uw ondertitel

Dak opbouw

 Bouwservice Leiden kan verschillende typen opbouw voor uw woning realiseren. De meest voorkomende soorten opbouwen zijn een dakopbouw of dakkapel, maar een nokverhoging is ook mogelijk.

 

Voor een dakopbouw moet het dak plat zijn en moet er een constructieberekening gemaakt worden. Dit laten wij doen door constructiebureau’s waar wij contracten mee hebben.  Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag en zullen wij in ieder geval de dakopbouw ‘casco’ opleveren. Als u voor hoge kwaliteit afwerking wilt gaan kunt u het beste voor een dakopbouw met complete afwerking kiezen. Dan heeft u garantie dat uw dakopbouw het langste meegaat en dat het eindresultaat de beste kwaliteit heeft.
Een dakkapel laten plaatsen is bij een schuin dak vaak de beste optie om een krappe zolderkamer om te bouwen naar volledige leefbare ruimte.
Heeft u een schuin dak maar wilt u toch een volledige extra verdieping creëren? Dan is een nokverhoging iets voor u. Net als bij een dakopbouw zal er eerst een constructieberekening gemaakt worden waarna er eventueel extra draagconstructies gecreëerd moeten worden.

 

 Dak opbouw
Creëer meer ruimte zonder uw tuin aan te raken. Deze wordt prefab aangeleverd. Ook kunnen wij de juiste vergunningen verzorgen.
Dakkapel
Maak uw krappe zolder leefbaar, vaak in maar liefst 1 werkdag. Vaak is hier geen vergunning voor nodig.
Nokverhoging
Extra verdieping, ook op uw schuine dak. Deze kan deels prefab worden aangeleverd. Vaak is hier ook een vergunning voor nodig.

 

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram