Bouwen aan de toekomst.
bbBou   Uw ondertitel

Onze diensten.

- Verbouw

Voelt u uzelf helemaal thuis in uw huis, maar wilt u meer ruimte om te wonen uw huidige leefomgeving? Met een verbouwing creëert u extra ruimte en meer wooncomfort. Het verbouwen van uw huis is vaak een hele investering, maar levert naast meer wooncomfort- en ruimte ook een waardestijging van de woning op.

Een verbouwing is een groot project waarbij veel komt kijken.
Hoe weet u of de ideeën die u heeft, haalbaar zijn?
Welke indeling is het meest efficiënt?
Zijn er vergunningen nodig?
Is een hogere isolatiewaarde haalbaar?
Bouwservice Leiden komt bij u langs voor een gesprek. Zij zal uw verbouwingswensen opnemen en u voorzien van de mogelijkheden tot verbouw. Nadat gezamenlijk het programma is vastgesteld volgt er een offerte in de vorm van een open begroting. Daarnaast krijgt u gedurende het project tips en kunnen we waar mogelijk afwijken om tot een zo goed resultaat te komen.
Wij adviseren u om een aannemer voor de verbouwing in te schakelen. Deze heeft ervaring met grote projecten en bovenstaande vraagstukken.

Huis verbouwen in Leiden? Bouwservice Leiden is gespecialiseerd in de renovatie en verbouwing van woningen. Zo verzorgen wij onder meer het plaatsen van kozijnen, ramen en deuren, dakrenovatie, schilderwerk, stukadoorswerk, tegelwerk, badkamer en toilet, grondvloeren en uitbouw. Op deze elementen van uw woning verrichten wij ook onderhoud.

- Uitbouw

 Zorgeloos een uitbouw laten plaatsen doe je met Bouwservice LeidenU kunt een complete besteding aanleveren maar wij kunnen het complete pakket aanleveren; tekeningen, constructieberekeningen natuurlijk een begroting van de verbouwkosten en de uitvoering ervan, zo blijft alles onder 1 dak en is de doorlooptijd nihil.


- Dak opbouw

Heeft u een schuin dak maar wilt u toch een volledige extra verdieping creëren? Dan is een nokverhoging iets voor u. Net als bij een dakopbouw zal er eerst een constructieberekening gemaakt worden waarna er eventueel extra draagconstructies gecreëerd moeten worden.- Afwerking en maatwerk

Bouwservice Leiden levert divers maatwerk voor houten betimmeringen, (wand)kasten, (binnen- en gevel)kozijnen. Ook timmeren wij uw woning op maat af. Klik op onze logo hiernaast voor een introductievideo.
Op al onze werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van Aanneming 2013 van toepassing.

klik op volgende link voor download  AVA2013 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram